Pasion dhe pushtet – Episodi 95


Pasion dhe pushtet – Episodi 95

23:00 11/01/2022

Arturo vazhdon të ketë debate me Ninën dhe fëmijët e tij për ndarjen e pasurisë.

Hulia bëhët xheloze kur shikon Ninën duke dalë nga zyra e Eladios.

A do t’i afrojë kjo më shumë ata?

Karidad nga ana tjetër ndryshon pamje për t’i rënë në sy Eladios…
Të ngjashme