Pasion dhe pushtet – Episodi 98
Pasion dhe pushtet – Episodi 98

23:00 14/01/2022

Si do ta presë Gabriela lajmin e vdekjës së prindërve të saj?

A do ta ndihmojë kjo dhimbje Eladion të afrohet me Hulian?

Arturo nga ana tjetër shkon ta vizitojë atë në shtëpi për t’i shprehur ngushëllimet e tij.

Erik planifikon rrëmbimin e djalit të tij…

Të ngjashme