Paskal Milo intervistë për takimin e palës kosovare me serbët (16 Nëntor 1998)Paskal Milo intervistë për takimin e palës kosovare me serbët (16 Nëntor 1998)

15:33 16/11/1998

Ministri i Jashtëm Paskal Milo shprehet në intervistë për takimin e kosovarëve me serbët. Sipas Milos nuk janë krijuar kushtet për një takim mes serbëve dhe forcave politike shqiptare dhe se pala serbe po luan me trukun për të fituar pikë në opinionin ndërkombëtar. Ai shton se qeveria shqiptare do t’a mbështesë çfarëdo statusi apo zgjidhje që vetë shqiptarët e Kosovës do të zgjedhin.

Pamje Ministri i Jashtëm Paskal Milo intervistë./tvklan.al

Gazetar : Vladimir Lame
Të ngjashme