Pasqyra që zgjidhni do ju tregojë si ju shohin të tjerët

Pasqyra që zgjidhni do ju tregojë si ju shohin të tjerët

19:36 10/08/2022

Shpesh imazhi që shohim të pasqyruar në pasqyrë nuk është ajo që njerëzit e tjerë shohin për ne. Nëse doni të zbuloni se çfarë imazhi kanë njerëzit për ju, ky është testi i duhur i përgatitur nga Italia Feed. Zgjidhni një nga 4 pasqyrat e paraqitura dhe lexoni më poshtë për të zbuluar se si ju shohin të tjerët.

Nëse zgjedhja juaj ishte…

Pasqyra nr 1:

Imazhi që reflektoni tek të tjerët është një imazh i lirisë së plotë. Ju pëlqen të shijoni jetën vetëm, pa nxitim dhe t’i përmbaheni orareve tuaja. Prandaj, mund ta keni të vështirë të ndiqni rregullat dhe disa njerëz mund t’ju shohin të papjekur. Megjithatë, e vërteta është se ju jeni autentik dhe nuk mund të përshtateni me një realitet që nuk ju bën vërtet të lumtur. Ata që ju shohin pa paragjykime ju shohin si një person plot dritë dhe frymëzim.

Pasqyra nr 2:

Njerëzit ju shohin si një person shumë të sigurt, i cili ka një personalitet për t’u vlerësuar. Mënyra juaj e të parit të jetës ngjall admirimin e shumë njerëzve dhe zilinë e të tjerëve. Ju jeni një shembull ekuilibri dhe pjekurie për të gjithë rreth jush. Kjo padyshim që tërheq vëmendjen e njerëzve negativë, por ju e dini më mirë se kushdo se si të silleni me ta, kjo është arsyeja pse miqtë tuaj kërkojën shpesh këshilla nga ju.

Pasqyra nr. 3:

Ju jeni një person jo standard. Ju preferoni aventurat e pazakonta dhe të rrezikshme, të cilat shumica e njerëzve do t’i refuzonin, sepse ju pëlqen të jetoni intensivisht. Ju e urreni rutinën dhe gjithmonë kërkoni një mënyrë më kuptimplotë për të jetuar jetën. Për këtë arsye, njerëzit që ndjekin standardin e vendosur të jetesës shpesh nuk e vlerësojnë shoqërinë tuaj. Por ata që kanë tip si tuajin, dëshirojnë një marrëdhënie gjithnjë e më të ngushtë me ju.

Pasqyra nr. 4:

Njerëzit ju shohin si përzgjedhës dhe introspektiv. Ndonjëherë ata mendojnë se ju nuk ndiheni mirë nën shoqërinë e tyre, sikur të ishit atje vetëm nga detyrimi. Të tjerët mund t’ju gjykojnë vetëm sepse kaloni shumë kohë vetëm, nuk janë në gjendje ta interpretojnë atë si një zgjedhje jete dhe mund të përfundojnë duke ju gjykuar gabimisht. Megjithatë, nuk ju intereson shumë për atë që të tjerët kanë për të thënë për jetën tuaj. Ju keni botën tuaj me rregulla që nuk ua impononi të tjerëve, por ju bëjnë të jetoni mirë dhe të lumtur, dhe kjo është ajo që ka rëndësi./tvklan.al

Të ngjashme