Shpëtim Idrizi: S’kemi as tokë, as det për të falur!

Nga varrezat monumentale “Trëndafilat e Çamërisë” kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi ka nisur fushatën për zgjedhjet e lokale të 14 majit duke prezantuar programin politik.

Idrizi ka thënë se kanë zgjedhur të garojnë sërish të vetëm pasi nuk kanë as tokë, as det për të falur.

Idrizi tha se debati duhet të bëhet për ekonominë për Shqipërinë që prodhon, punon dhe importon 1.5 miliardë lekë vetëm ushqime, fruta e zarzavate.

Klan News