Pemë të reja në Luginën e DevollitPemë të reja në Luginën e Devollit

19:00 15/12/2020

Klosi: Mjedis i gjelbër dhe ndihmë për komunitetin

1.5 milionë pemë janë mbjellë në Luginën e Devollit, me qëllim rehabilitimin e kësaj zone pas ndërtimit të hidrocentralit.

Ministri i Mjedisit, Blendi Klosi, tha se është një detyrim i kompanisë investuese që për çdo pemë të prerë të mbjellë 3 pemë të tjera.

Pjesa më e madhe edrurëve janë frutore, të cilat sipas Klosit jo vetëm do të krijojnë një mjedis të gjelbër, por do të kontribuojnë në rritjen e ekonomisë se familjeve në këtë komunitet.

Tv KlanTë ngjashme