Pemë të reja në lulishten e Akademisë së ArtevePemë të reja në lulishten e Akademisë së Arteve

15:00 21/12/2020

Veliaj: Qytetet bëhen për njerëzit, jo për makinat 

Lulishtja e Akademisë së Arteve ishte vendi ku Bashkia e Tiranës bëri mbjelljen e radhës së pemëve të dhuruara nga qytetarët.

KryebashkiakuVeliaj ftoi qytetarët që të ringrihen më të fortë dhe të bëjnë paqe me natyrën e me njëri-tjetrin, pas këtij viti kaq të vështirë.

Ai shtoi se qytetet bëhen për njerëzit dhe për këtë arsye hapësira më e madhe duhet lënë për ta.  

Lulishtja e Akademisë së Arteve në Tiranë është një mjedis çlodhës për qytetarët, por sidomos për studentët e Tiranës.

Pranë kësaj lulishteje, përveç pemëve e luleve të mbjella, vizitorët mund të shijojnë edhe instalacionet artistike të vendosura në të.

Tv KlanTë ngjashme