Pendimi – Episodi 102


Pendimi – Episodi 102

17:00 18/01/2023

Ahmet i propozon për martesë Arzusë. A do të pranojë ajo?

Emre zbulon fejesen e sajuar të Fulias.

Sinan vazhdon të jetë i rënduar psikologjikisht dhe kjo gjë do të ndikojë keq në martesen e tij me Zejnepin.

Të ngjashme