Pendimi – Episodi 106


Pendimi – Episodi 106

17:00 23/01/2023

Emre mëson që do të bëhet baba. A do ta rregullojë ky lajm marrëdhënien e tij më Fulian?

Në momentin kur Ahmet  po kalon kohën më të lumtur me fëmijët e tij, ai do të pësojë një arrest kardiak.

Çfarë do të ndodhë tashmë me të dhe 3 fëmijet e traumatizuar?

Të ngjashme