Pendimi – Episodi 108

Pendimi – Episodi 108

17:00 25/01/2023

Ndërkohë që Arzu dhe Ahmet bëjnë plane për të ardhmen e tyre, Zejnep i dëgjon ata.

A do të dorëzojë kjo e fundit Arzunë në polici apo do ta shpëtojë atë?

Sinan rikthehet në fermë pranë Zejnepit.

Si do të shkojë operacioni i Ahmetit?Të ngjashme