Pendimi – Episodi 109

Pendimi – Episodi 109

17:00 26/01/2023

A do të funksionojë plani i Meltemit për të mbyllur shkollen e Zejnepit?

Ahmet vendos të martohet me Arzunë në prani të fëmijëve të tij.

Si do të shkojë kjo martesë?

A do të munden Sinan dhe Emre të kapin Arzunë?
Të ngjashme