Pendimi – Episodi 112

Pendimi – Episodi 112

17:00 30/01/2023

Ahmet largohet duke braktisur dy foshnjat e tij.

Një lajm që Zejnep merr në lidhje me Sinanin do ta shkatërrojë atë.

Çfarë ka ndodhur me këtë të fundit?

Po Meltem a do të paguajë për gjithë të këqijat e saj?

A do të mundet Zejnep të fitojë paqen dhe lumturinë me familjen e madhe të saj?Të ngjashme