Pendimi – Episodi 12

Pendimi – Episodi 12

17:00 16/09/2022

Mynever po përgatitet të ndajë Sinanin dhe Zejnepin.

Disa fjalë të thëna nga ajo do të kthejë edhe njëherë përmbys psikologjinë e Sudes.

Xhan ndërkohë ndodhet në telashë.

A do të mundet Zejnep së bashku me Suden të arratisen nga Ahmet?

Të ngjashme