Pendimi – Episodi 13

Pendimi – Episodi 13

17:00 17/09/2022

Sinan dhe Zejnep tashmë kanë filluar të afrohen më shumë me njëri-tjetrin.

Ahmet është në rrezik, ai rrëmbehet nga të afermit e rremë të Meltemit.

Jeta e Zejnepit do të ndryshojë plotësisht me mbërritjen e përgjigjes së analizës së ADN-së.

Të ngjashme