Pendimi – Episodi 15

Pendimi – Episodi 15

17:00 20/09/2022

Çfarë po ndodh me Ahmetin e rrëmbyer?

A do të pranojë ai të martohet ai me Meltemin nën presionin e familjes së saj?

Çfarë detajesh të tjera do të zbulojë Sinan në lidhje me Sabriun dhe me rrëmbimin e Elifit?

Të ngjashme