Pendimi – Episodi 57

Pendimi – Episodi 57

17:00 16/11/2022

Emre me ndihmen e Alpit po kërkojnë kudo Meltemin.

Zejnep e cila nuk po e përballon dot indiferencen e Ahmetit, vë vetën në rrezik dhe shkon të flasë me Arzunë.

Por kjo përballje do të ketë pasoja të rënda.

Të ngjashme