Pendimi – Episodi 58

Pendimi – Episodi 58

17:00 17/11/2022

Meltem shkon në fermë dhe akuzon Zejnepin për plagosjen e Arzusë.

Zejnep ndërkohë futet në paraburgim.

Si po e perjeton Xhansu këtë situatë, ku asnjëra nga nënat e saj nuk është aty për të?

Të ngjashme