Pendimi – Episodi 59

Pendimi – Episodi 59

17:00 18/11/2022

Ahmet fillon punë në spitalin ku po kurohet Arzu, për t’u afruar më shumë me të.

A do ta mbarojë Sinan misionin e tij dhe të kthehet në shtëpi?

Si është gjëndja shëndetësore e Arzusë?

Si po e përjeton Zejnep këtë padrejtësi që po i bëhet?

Të ngjashme