Pendimi – Episodi 63


Pendimi – Episodi 63

17:00 24/11/2022

Zejnep vazhdon të ndihet e kërcënuar. Sinan dhe Arzu janë vënë në kërkim të Zaferit.

A do të arrijë Sinan të bëjë të pamundurën për të shpëtuar gruan që dashuron?

Kadir i propozon për martesë Myneverit…

Të ngjashme