Pendimi – Episodi 64


Pendimi – Episodi 64

17:00 25/11/2022

Sinan dhe Arzu arrijnë të gjejnë vendndodhjen e Zeferit.

A do të mundet ai të rrëfejë krimin e tij?

Po Zejnep a do të shpëtojë nga burgu dhe të rikthehet pranë vajzave të saj?

Çfarë do të ndodhë me Arzunë?

Të ngjashme