Pensionet indeksohen në masën 2.8 %

Pensionet indeksohen në masën 2.8 %

20:00 27/03/2019

Qeveria indekson pensionet në masën 2.8 përqind.

Ky vendim është marrë gjatë mbledhjes së sotme të Këshillit të Ministrave dhe do të hyjë në fuqi më datën 1 Prill të këtij viti.

Efektet financiare përllogariten në shumën 2.3 miliardë Lekë.

 

Tv Klan

Të ngjashme
UKT