Për familjen time – Episodi 171


Për familjen time – Episodi 171

17:00 11/09/2023

Emir nxirrët gjallë nga ekipi i shpëtimit.

Por frika e Harikas, Suzan, Asije dhe Ajbike tashmë është shtuar më shumë.

Me çfarë shantazhi do të përballen ato?Të ngjashme