Për familjen time – Episodi 172


Për familjen time – Episodi 172

17:00 12/09/2023

Ajbike detyrohet të vjedhe pyetjet e provimit dhe të fajësojë Berkun për këtë gjë.

Po Asijë në çfarë telashi do ta fusë Dorukun?

Orhan është I vendodur për t’u divorcuar nga Sengyl.Të ngjashme