Për familjen time – Episodi 174


Për familjen time – Episodi 174

17:00 14/09/2023

Çfarë do të ndodhë me Akifin?

Ajbike, Asije, Harika dhe Suzan përfundojnë pas hekurave.

Si do të jetë tashme përballja mes Emir, Omer dhe Doruk?Të ngjashme