Për familjen time – Episodi 175


Për familjen time – Episodi 175

17:00 16/09/2023

Ogulxhan, Omer dhe Berk gjejnë pikën e dobët të Emirit dhe fillojnë ta godasin aty ku i dhëmb më shumë.

Çfarë do të ndodhë me fatin e vajzave?

Akif emeron Suzanen në krye të bordit drejtues.Të ngjashme