Për familjen time – Episodi 176


Për familjen time – Episodi 176

17:00 15/09/2023

Ajbike, Suzan dhe Harika demaskojnë Emirin në mes të shkollës.

Shengyl dhe Orhan vazhdojnë të kenë debate të ashpra njëri me tjetrin.

Omer, Asije dhe Emel vuajnë për prinderit e ndjerë të tyre.Të ngjashme