Për familjen time – Episodi 177


Për familjen time – Episodi 177

17:00 18/09/2023

Ajbike dhe Suzan përgatitin një drekë surprizë për Omer, Berk dhe Doruk.

Pas kurthit të ngritur nga Akif, Suzan përfundon pas hekurave.

Ku do të gjejë strehim Harika pas kësaj?


Të ngjashme