Për familjen time – Episodi 178


Për familjen time – Episodi 178

17:00 19/09/2023

A po mundohet Akif të shpëtojë Suzanen nga burgu apo po e fundos më shumë atë?

Shengyl fillon punë në kompaninë e Akifit.

Një sherr tjetër do të ndodhë mes Omer dhe Emir?


Të ngjashme