Për familjen time – Episodi 179


Për familjen time – Episodi 179

17:00 20/09/2023

Tolga ndihmon Akifin të arratiset nga borxhlinjtë e tij dhe e strehon atë në shtëpi.

Ajbike dhe Asije gjejnë një punë të re.

Suzan me kërkesen e Harikas u blen ushqime Omerit dhe motrave të tij.

A do ta pranojnë ata këtë ndihmë?


Të ngjashme