Për familjen time – Episodi 180


Për familjen time – Episodi 180

17:00 21/09/2023

Çfarë informacioni do t’i japë Shengyl Harikas?

Një zonjë e moshuar me një çantë plot me para  troket në deren e shtëpisë së Omerit dhe Asijes.

Çfarë do të thuhet mes Suzan dhe Harika?


Të ngjashme