Për familjen time – Episodi 218


Për familjen time – Episodi 218

19:30 13/11/2023

A do të mundet Berk të rifitojë përsëri Ajbiken?

Çfarë do të kërkojë Sheval nga Asije?

Sarp dhe Omer vazhdojnë të kenë përplasje me njëri-tjetrin.

Të ngjashme