Për familjen time – Episodi 219


Për familjen time – Episodi 219

19:30 14/11/2023

Tolga dhe Berk do të përballen përsëri me njëri-tjetrin për shkak të Ajbikes.

Sarp me një thikë në dorë kërkon të hakmerret ndaj Omerit.

A do të mundet Asijë dhe Doruk t’i ndalojnë në kohë ata?


Të ngjashme