Për familjen time – Episodi 221


Për familjen time – Episodi 221

19:30 16/11/2023

Akif arrin të shpëtojë Tolgan nga babai dhunues i tij.

Asije ka përgatitur një dhuratë të bukur për të fituar faljen e Dorukut.

Omer dhe Sarp vazhdojnë të kenë përballje të vazhdueshme me njëri-tjetrin.


Të ngjashme