Për familjen time – Episodi 222


Për familjen time – Episodi 222

19:30 18/11/2023

A do të mund të zbulojë Suzan që Akif po takohet fshehurazi me Nebahatin?

Sarp peson një incident në shkollë dhe ai do të akuzojë padrejtësisht Omerin për këtë gjë.

Çfarë do të bëjë Ahmet pas kësaj deklaratë të djalit të tij?


Të ngjashme