Për familjen time – Episodi 223


Për familjen time – Episodi 223

19:30 20/11/2023

Orhan vazhdon të bëhet shkak për përplasjet e vazhdueshme mes Shengyl dhe Gynyl.

Çfarë do të thuhet mes Doruk dhe Berk?

A do të mund të vertetojë Suzan që Akif po ja punon pas krahëve asaj?


Të ngjashme