Për familjen time – Episodi 289


Për familjen time – Episodi 289

19:30 07/02/2024

Doruk dhe Asije rrëmbehen. A do të munden familjet e tyre t’i shpëtojnë ata?

Po me Zehran çfarë do të ndodhë?

Ahmet dhe Suzan tashmë kanë filluar të afrohen më shumë me njëri-tjetrin.

Të ngjashme