Për familjen time – Episodi 290


Për familjen time – Episodi 290

19:31 08/02/2024

Ahmet dhe Suzan dalin për dreke dhe kujtojnë marrëdhënien e tyre në të kaluarën.

Çfarë do t’i rrëfejv Sarp Omerit?

Një tragjedi e madhe do të ndodhë sërish…

Të ngjashme