Për familjen time – Episodi 31

Për familjen time – Episodi 31

17:00 07/03/2023

Kadir, Omer, Asije dhe Emel me lot në sy largohen nga Stambolli.

Çfarë do të bëjë Orhan kur të mësojë mbi largimin e tyre.

A do të mundet ai t’i ndalojë ata?

Çfarë do të kërkoojë Akif nga Omer?

Të ngjashme