Për familjen time – Episodi 32

Për familjen time – Episodi 32

17:00 08/03/2023

Omer pranon oferten e Akifit duke terhequr padinë ndaj Berk dhe duke marrë një shumë të konsiderueshme parash në këmbim.

Por çfarë do të ndodhë me ato para?

Si do ta presë Kadir faktin që vëllai i tij u shit tek  për disa para?  

Të ngjashme