Për familjen time – Episodi 34

Për familjen time – Episodi 34

17:00 10/03/2023

Ndërkohë që Omer shijon jetën e tij prej të pasuri, Kadir dhe Asije vuajnë mbi gjëndjen e mjerueshme të tyre.

Një gjest nga Doruk do të gëzojë Asijen.

Si po shkon tashmë raporti mes Kadir dhe Melisa?

Të ngjashme