Për familjen time – Episodi 36

Për familjen time – Episodi 36

17:00 13/03/2023

Omer arrestohet. Çfarë çmimi do të paguajë Kadir që vëllai i tij të lirohet nga akuzat?

Doruk dhe Asijë tashmë fillojnë duke ndenjur gjatë gjithë kohës së bashku.

Melisa fillon të bëhet xheloze për Kadirin.Të ngjashme