Për familjen time – Episodi 38


Për familjen time – Episodi 38

17:00 15/03/2023

A do të mundet Doruk t’i tregojë familjes së tij se me kë është i dashuruar ai?

Çfarë po mundohet të bëjë Shengyl në shtëpinë e Suzan?

Një regjistrim nga Berk mund të përfundojë përfundimisht romancën e Asije dhe Doruk.Të ngjashme