Për familjen time – Episodi 39

Për familjen time – Episodi 39

17:00 16/03/2023

Një video e të ndjerve Veli dhe Hatixhe do të përlotë fëmijet e tyre.

Pasi dëgjon atë çfarë Doruk ka thënë, Asije vendos t’i japë fund lidhjes së saj.

A do të mundet Shengyl t’i rrëfejë Suzanës se kush është Omer në të vërtetë?Të ngjashme