Për familjen time – Episodi 47

Për familjen time – Episodi 47

17:00 25/03/2023

Si është gjëndja shëndetësore e Omerit?

Si do të jetë tashmë marrëdhënia e tij me Suzan?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Suzan, Akif dhe Nebahat?

Aishe dhe Omer sa vijnë dhe bëhen më të afert me njëri-tjetrin.

Të ngjashme