Për familjen time – Episodi 87


Për familjen time – Episodi 87

17:00 18/05/2023

Kadir dhe Melisa vazhdojnë të kenë debate në marrëdhënien e tyre.

Bileta e llotarisë së Omerit del fituese, por në duart e kujt do të bjerë ajo biletë?

Orhan feston ditëlindjen i lumtur dhe i rrethuar nga familja e tij.
Të ngjashme