Për familjen time – Episodi 88

Për familjen time – Episodi 88

17:00 19/05/2023

Nebahat i propozon Suzanes të bëhen bashkë për t’i çjerrë maskën Akifit.

Ky i fundit shkon dhe shkatërron vendin ku po qëndron Doruk.

Çfarë do të ndodhë kur të zbulohet që Shengyl ka vjedhur paratë e Omerit?

Të ngjashme