Për familjen time – Episodi 89

Për familjen time – Episodi 89

17:00 22/05/2023

Shengyl përfundon në komisariat pas denoncimit të Omerit.

Ku do të përfundojnë ato para?

Çfarë do të thuhet mes Suzan dhe Nebahat?

Doruk vazhdon të ketë përballlje me Kan.

Të ngjashme