Për familjen time – Episodi 93


Për familjen time – Episodi 93

17:00 26/05/2023

Omer dhe Kadir gjenden në vështirësi pasi disa djem i rrëthojnë ata.

Çfarë do të ndodhë gjatë asaj përleshjeje. Kush do t’u vijë atyre në ndihmë?

Suzan kupton që Kan është në të vërtetë djali i jashtligjshem i Akifit.Të ngjashme