Për familjen time – Episodi 94


Për familjen time – Episodi 94

17:00 29/05/2023

Suzan kërkon të vërtetojë që Kan është djali I Akifit me anë të analizave të ADN-së dhe për këtë kërkon ndihmen e Harikas.

Berk ndihmon Orhanin duke fituar kështu simpatinë e tij.

Çfarë do të thuhet në një përballje mes Akif dhe Suzan?Të ngjashme