Këtë të Hënë në “Opinion” është trajtuar rasti i rëndë i 26-vjeçares që u përdhunua nga 3 të rinj në Vlorë më 20 Tetor. Motra e së resë u shpreh se ekspertiza mjeko-ligjore është kryer 5 ditë pas ngjarjes dhe akoma nuk ka një përgjigjie për të.


Ndërkohë, në një reagim për Opinion, eksperti mjeko-ligjor Sabri Hoxha, tha se ekspertiza në këto raste mund të bëhet brenda 48 orëve. Sipas tij, 5 ditë “janë pak vonë”.

“Sabri Hoxha, ekspert mjeko-ligjor deklaron nuk e njoh çështjen dhe nuk mund të flas për rastin konkrete, por në parim këto çështje kanë përparësi. Ekspertiza mund të bëhet brenda 48 orësh. Në gjykimin tim, 5 ditë janë pak vonë”, ishte reagimi i ekspertit për gazetarin Blendi Fevziu në Opinion./tvklan.al